Yüksekokulumuz Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi´nin 104. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Yüksekokulumuz öğrencileri ve hocalarının katkılarıyla anma programı düzenlendi.

Gerçekleştirilen anma törenine Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KOCAKAYA, Yüksekokulumuz hocaları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve öğrenciler tarafından Çanakkale şiirleri okundu. Ayrıca Veterinerlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Kubilay UZUN tarafından Sayın Mehmet Akif ERSOY´un "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiir eseri okundu.

Programın bitmesinin ardından, akademik, idari personel ve öğrencilere Üniversitemizde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü münasebetiyle ikram edilen buğday çorbası, üzüm hoşafı, ekmek ve su menüsü  sunuldu.

18.03.2019 13:00