YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

Teknik Gezi

Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Esra Özge AYGÜL ve Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Mehmet Ünsal BARAK yönetiminde, Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğüne teknik gezi düzenledi. Teknik gezi kapsamında öğrenciler ilk olarak işletme müdürlüğünü ziyaret ettiler ardından arazi çalışması düzenledi. Arazi çalışmasında temel ormancılık bilgisi ormancılıkta kullanılan ekipmanlar ve uygulanması, kesim yapılan alandaki uygulamalar konusunda eğitim aldılar.

Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Ormancılık bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri teknik gezinin gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ, Boğazlıyan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KOCAKAYA, Çayıralan Orman İşletme Müdürü Bülent KAYADİBİ, Çayıralan Orman İşletme Şefi Mustafa ÖZKASAP, İşletme Müdürlüğü çalışanlarına ve Öğrencilerimizin Çayıralan Orman İşletme Müdürlüğüne götürülmesinde araç tahsisinde bulunan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan COŞAR’ a teşekkür ettiler.

05.11.2019 16:19